Tag Archives: eko pak

Еко пак доби дозвола за отстранување на безопасен отпад

Еко-Пак Хит  е непрофитна компанија која се занимава со управување на отпадот од амбалажата. Оваа фирма сега и официјално доби и лиценца за постапување со отпад од пакување.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1