Tag Archives: emigranti

Спортисти од Африка дошле на Олимпијада и ги снемало – емигрирале

Седумина камерунски спортисти кои дошле на Олимписките игри во Лондон, исчезнале и се верува дека преминале во европските земји.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1