Tag Archives: fejs

Педофилите ќе мора да објават статус на Фејсбук

Од 1 август годинава сите осудени педофили, силувачи, и други сексуални престапници ќе мора на социјалните мрежи да објават статус дека се сторители на сексуален напад. Педофилите ќе мора да прецизираат дека се осудени за напад на деца.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1