Tag Archives: феномен

Редок метеролошки феномен наречен SKYPUNCH

Skypunch, исто така познат и под изразот, небесни дупки, не претставува таен владин експеримент, ниту пак вонземјански акт, овој феномен всушност претставува „дупка“ која се создава во тенкиот слој на таканаречените пердувести облаци.

______________________________________________________________________________________________________

Живее без срце: Чехот Јакуб Халик стана медицински феномен!

Јакуб бил опериран од редок вид на тумор поради кој лекарите морале да му го отстранат срцето. Со операција му вградиле пумпи наместо срце. Тој е првиот преживеан по ваквиот зафат, сега чека трансплантација.

______________________________________________________________________________________________________

Како е возможно да е бремена, а да не знае?!?

Според меѓународно признати студии и истражување, секоја 7225 трудница, се до самото породување, не знае дека е трудна. Ова е редок феномен кој научно тешко се објаснува.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1