Tag Archives: firma

ЗА СИТЕ ВРАБОТЕНИ: ОВОЈ ТЕКСТ ПРЕПРАТЕТЕ ИМ ГО НА ВАШИТЕ ШЕФОВИ

Доколку шефовите и директорите сакаат навистина да ги мотивираат вработените еве што треба да направат. Се вршело истражување и ова се работите кои секој вработен би го направиле лојален – а зголемувањето на платата е последно на списокот.

______________________________________________________________________________________________________

За нив нема криза!! Еве на што заработуваат!!

За своите апликации освојуваат награди, за нив пишуваат најрелевантните светски медиуми од типот на New York Times. Од мала компанија која програмерското дуо ја основало да работи за себе, а не за друг, настана фабрика во која просекот е 25 години.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1