Tag Archives: француски

Грците извисија – француските банки си одат

Француските банки ја напуштаат Грција. Следната недела тие планираат да ги продадат филијалите. Своја намера да ги продаде банките во Грција веќе изразија Сосиете женерал и Кредит агрикол, како и француски ritejler Carefour.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1