Tag Archives: фудбалски

Фото: Свадба за време на фудбалски натпревар?!

За време на фудбалски натпреварот во Хрватска се случил несекојдневен настан. На просторот кој бил предвиден за навивачите од едниот тим, упаднале младенци со своите гости.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1