Tag Archives: G.G Stefan

БЛАМ: Поглаварот Стефан и Кирил продаваат лопати ( Видео)

Митрополитот Полошко-кумановски Кирил, заедно со поглаварот на Македонската Православна Црква ГГ Стефан воделе лицитација за продажба на лопатa.

______________________________________________________________________________________________________

Г.Г. Стефан – Загрозен е македонскиот христијански народ

, „се помалку деца се раѓаат, се повеќе разводи има, се помалку црковни венчавки има“.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1