Tag Archives: gej brak

Нема Геј брак и посвојување деца во Македонија додека е ВМРО ДПМНЕ на власт

За ВМРО-ДПМНЕ бракот е заедница меѓу маж и жена и отстапки за тоа прашање нема да се прават додека партијата е на власт, ова го изјави министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски.

______________________________________________________________________________________________________

Вера и Нада се венчаа среде Белград – за инат (Фото/Видео)

Имаше и матичар пред кого девојките Вера и Нада се заколнаа на вечна љубов.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1