Tag Archives: gradina

Прилепчани ќе уживаат во „Рајска Градина“ од ретки и егзотични птици

„Рајска градина“ со неколку видови егзотични птици сместени во соодветни кафези денеска беше отворена во Паркот на револуцијата во Прилеп.

______________________________________________________________________________________________________

Нов закон во Европа – не смеете да користите кафе или домашни рецепти против инсекти во сопствената градина

Очајните градинари ќе се обидат да го искористат секој можен трик напишан во книгите за да ги заштитат нивните сакани растенија, од разните штетници. Но оние кои што се користат со популарни органски методи, можат да бидат казнети од страна на европската полиција.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1