Tag Archives: gragjanska

Сирија влезе во граѓанска војна

Сите приоди кон и во главниот град Дамаск се блоирани, сириската армија со тенкови влезе во центарот на градот каде се стационирани бунтовниците.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1