Tag Archives: greska

Една лекарска грешка чини живот

Докторите се луѓе, поради што и во нивната работа е дозволена човечка грешка. Но, во Македонија, за разлика од другите држави, проблемот се јавува кога таа грешка се прикрива и никој не превзема одговорност за изгубениот човечки живот.

______________________________________________________________________________________________________

Епа ајде пробајте вие да кликнете овде !!

Што да направите ако во печатено издание на весник наидете на реченица ,,кликни овде,, ова не му било јасно ниту на еден читател кој ја сликал грешката и ја објавил фотографијата на фејсбук. Фотката стна хит.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1