Епа ајде пробајте вие да кликнете овде !!


Што да направите ако во печатено издание на весник наидете на реченица ,,кликни овде,, ова не му било јасно ниту на еден читател кој ја сликал грешката и ја објавил фотографијата на фејсбук. Фотката стна хит.

Во текстот на весникот – очигледно препишан од интернет си стои реченицата ,, кликни овде,, за да ги споредиш техничките карактеристики.  Линк кој често го има на интернет сајтовите а кој упатува на поопширен текст на нормално друга страница. Авторот на текстов ај што препишал од интернет туку и не си го прочитал текстот па му летнал овој лапсус.

Tags: , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1