Tag Archives: hiriko

Трансформерс кола на рaсклопување за 12,5 илјди евра

Електричниот автомобил Хирико Фолд вози и до 120 километри на час а е идеален за оние кои не се снаоѓаат со паркирање затоа што може да го собере и на најтесно место затоа што лесно се трансформира – од мал во уште помал.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1