Tag Archives: hristijani

Г.Г. Стефан – Загрозен е македонскиот христијански народ

, „се помалку деца се раѓаат, се повеќе разводи има, се помалку црковни венчавки има“.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1