Tag Archives: idei

Направете си феноменален лустер за 200 денари (Фото)

Се што ви е потребно се пластични лажички, пластично шише од 5 литри, малку лепак и обавезно штедлива сијалица бидејќи пластиката би можела да ви се истопи доколку користите обична сијалица. Дното на шишето исечете го. Лажичките може да се во било која боја сакате – исечете ги рачките да остане само горниот дел и […]

______________________________________________________________________________________________________

Македонците освоија 2 место за зелени бизнис идеи

  На Форумот во Колашин, од 17-20 Јули 2012, Црна Гора, беа претставени избраните 3 идеи од секоја од 5-те држави учеснички. Најдобро ренагираните 3 идеи добија по 10.000 УСД$.

______________________________________________________________________________________________________

Ајде отвори уста, ајде на мама злато – е ајде ама несака! Како да го натерате детето да јаде?

Вистинска драма е дома додека да го натерате детето да јаде. Морате да сте пеач, кловн, танцувач, имитатор, и што ли уште не. Се, Само вашето дете да отвори уста и да јаде. Психолозите велат за децата јадењето е досадно и губење време.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1