Tag Archives: играчки

Внимавајте опасен токсин се крие во детските играчки

Опасен токсин под име „кадмиум“ е токсичен метал кој според експертите го има во организмите кај децата, а тоа значително им прави потешкотии во учењето.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1