Tag Archives: ilindenska strelba

Тигрите се најдобри во пукање – Илинденска Стрелба 2012 – Фото

Победниците како награди добија : За прво место МК ПУШКА, за второ место МК ПИШТОЛ и за трето место ФУТРОЛА ЗА ПИШТОЛ.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1