Tag Archives: ilindenska

Обновено: Околу Владата нема струја – се запалил трансформатор

Зградите околу владата беа во мрак повеќе од еден час. Немаше струја целиот потег од Илинденска до  улицата Наум Наумовски Борче. Без струја беше и Владата, но таа има сопствени генератори. Според последните информации екипите на ЕВН успеале да направат премостување со што жителите добиле струја, а се работи на санирање на дефектот на опожарената […]

______________________________________________________________________________________________________

Илинденска почна да се проширува

Од бензинската пумпа „Макпетрол“ до улицата „Љубљанска“ – булеварот Илинденска продолжува да се шири.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1