Tag Archives: ilindensko

Македонците слават Илинден – 109 години од Крушевската Република и Илинденското востание

Македонците денеска го слават Илинден, 109 години од Илинденско востание,  и почетокот на Крушевската Република .

______________________________________________________________________________________________________

Нека ни е честит празникот Македонијо – за многу години Илинден (Видео)

Македонците денеска го слават Илинден, 109 години од Илинденско востание,  и почетокот на Крушевската Република .

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1