Tag Archives: interpelacija

Политичка СИДА во Собранието

Од толку менување на партнери можете да добиете политичка СИДА – рече Шеќеринска во своето излагање на собраниската говорница за време на седницата за интерпелација на Владата, која се уште трае.

______________________________________________________________________________________________________

На сред интерпелација собранието во мрак

Во моментот додека пратеничката на СДСМ Цветанка Иванова говореше на собраниската седица – мрак во собранието.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1