Tag Archives: isceznata

Ова е девојката што исчезна – пријавете ако сте ја виделе

Шеснаесет годишната Уснија Саит вчера излегла од домот во Шутка, околу 20 часот и 30 минути, Оттогаш глувонемата девојка не се вратила дома. 

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1