Tag Archives: истребување

Видео: Инсектот Бубамара пред истребување

Сепак научниците се собраа со проектот „Lost Ladybug“ се трудат да го променат патот по кој сега се движи овој симпатичен инсект.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1