Tag Archives: izlekuvan

Фото/Видео: Излечен е првиот човек заболен од СИДА

Американски научници тврдат дека е откриен начин вештачки да се „успие“ вирусот на Сида, а и германските лекари тврдат дека успеале да излекуваат пациент заразен до ХИВ вирусот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1