Tag Archives: izvrsiteli

Фото: Комшија не ве ограбија – извршители ви земаа се, ама дојдете на кафе

  Оваа порака го чекала сопственикот на еден стан во Србија – станот бил празен, но добриот сосед се потрудил навреме да го информира да не џабе врти во полиција.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1