Tag Archives: jagodi

Лосионот од јагоди штити од УВ зраци

Откако повеќе видови на овошје беа тестирани со цел да се открие кое најмногу штити од штетните УВ зраци, открено е дека најдобар заштитник се јагодите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1