Tag Archives: јапонија

Видео: Кинези протестираат против Јапонија со грабеж во јапонските фабрики – на мета и Панасоник и Канон

Панасоник го прекина производството во своите погони откако толпа демонстранти ја нападнаа фабриката. Престана со работа поради безбедност и Канон.

______________________________________________________________________________________________________

Од радијација во Јапонија мутирале пеперутките

Во областите во кои има зголемена радијација, научниците заклучиле дека пеперутките таму имаат значително помали крилја и нерегуларно развиени очи.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Егзоскелет кој дава натчовечка способност!

Целосен скелет за раце, нозе и торзо, со кој сопствената моќ на мускулите ќе ја зголемите и до 5 пати.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1