Tag Archives: јапонска

Водата природен лек за сите болести – Тврди јапонската традиционална медицина

Јапонското лечење со вода дава резултат за многумина заболени и признато е дека е стопроцентно ефикасна за лечење против менингитис, дијабетис, гастритис, главоболки, астма, бронхитис, артритис, епилепсија, болки во телото, проблеми со срцето, маснотиите во крвта, заболување на бубрезите и мочните канали, дијареја, повраќање, запек, хемороиди, очни болести, болести на уво, нос, грло, заболување на […]

______________________________________________________________________________________________________

Јапонска ефикасност: Доколку скокнете под воз вашето семејство плаќа!

Овој вид на самоубиство е популарна техника за Јапонија бидејќи претставува најмала пречка за семејството на починатиот. Меѓутоа не и за железницата бидејќи лицето кое извршило самоубиство на овој начин го забавува сообраќајот и по неколку часа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1