Tag Archives: јавна

Пет компании во трката за набавка на 150 полициски возила

Министерството за внатрешни работи јавно ги отвори понудите по повторениот оглас за доделување на договор за јавна набавка на 150 полициски моторни возила во полициска изведба.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1