Tag Archives: karticki

Технологија против скржавите кои седат во кафаните – Фото

Скржавите и оние кои ги носат само кредитните картички  во кафулињата и рестораните нема да имаат избор  за тоа што не им оставаат бакшиш на конобарите и на бармените.

______________________________________________________________________________________________________

Македонцец во Хрватска крадел пинови од банкомати

На 31 јули полицијата во Макарска уапсила 56 годишен Македонец.

______________________________________________________________________________________________________

Плати на интернет преку Македонија – научна фантастика !!!!!!!

  Ова прашање кое е горка тема во нашата земја, a посебно е актуелно за време на летната сезона. Обидете се само да платите авионска карта или хотел со македонска кредитна картичка преку интернет – СО СРЕЌА НЕКА ВИ Е.

______________________________________________________________________________________________________

книшките и сините картони заминуваат во историјата – од септември електронски здравствени книшки

Електронската здравствена картичка, како што се наведува, во прв момент ќе значи укинување на сини картони, а потоа и на хартиената здравствена легитимација.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1