Tag Archives: klajd

Оружјето на Бони и Клајд на продажба – ваши се за 200 илјади долари

Оружје и други предмети кои им припаѓале на Бони и Клајд ќе се најдат на аукција во Њу Хемпшир на 30ти септември.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1