Tag Archives: клонирани

Клонирани коњи ќе се натпреваруваат на Олимпијадата во Лондон

Додека лековите за подобрување на перформансите и техниките кај спортистите се забранети, вратите за натпреварување на оломписките игри се отворени за генетски модифицирани коњи.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1