Tag Archives: kolicka

Фото: Мајка за пример – и падна количката со бебето, а телефонот не го испушта

  Peaches Geldof 23 годишна папараците ја уловиле како го шета своето 4 месечно бебе. Зборувала на телефон и количката и се превртела. Иако бебето кутро испадна од количката таа не го испушти мобилниот телефон од рака.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1