Tag Archives: колицка

Фото вест – Количка за се!

Некои работи едноставно немаат рок на траење, особено ако се квалитетни, како оваа количка на пример. Некогаш служела за шетање на бебиња, денес за пренос на брашно низ Охрид, и тоа одеднаш по три вреќи од по 50 килограми.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1