Tag Archives: komita

“Комитите“ не ги забораваат своите: По петти пат ќе се одржи турнирот “Томо Комита“

Навивачката група “Комити“ повторно му оддава почит на својот прерано починат другар Томо Комита.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1