Tag Archives: konjanovski

Купувајте шпорети на дрва – скапа струја, скапо парно ама се ,,стиска,, да поевтини дрвото

Владата ќе  им препорача на „Македонски шуми“ да ја намалат цената на огревното дрво.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1