Tag Archives: kostic

Duran Duran го ставаат Скопје на светска мапа – Драган.Б.Костиќ

  Автор  Disko Selektor – Dragan B.Kostic / Колку да ни биде јасно кој доаѓа во Скопје без наводите за “некогашна тинејџерска сензација”, и дека денешнава публика “не ги знае многу”.Ако не знаеш колку се 2+2 виновни се родителите и наставниците, ама и ти затоа што мислиш дека компјутерот ке ти реши се.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1