Tag Archives: крагуевац

Со бомба решил да се пресмета со децата од соседот

Жител од српскиот град Крагуевац решил да се пресмета со децата од соседот, изнервиран поради тоа што топката со која си играле децата постојано паѓала во неговиот двор.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1