Tag Archives: крави

„Фрик“ Научници создале генетски модифицирани крави кои даваат човечко млеко

По се изгледа дека генетски модифицираните бебиња, мајмуните од лабораторија, генетски модифицираните комарци, па дури и човечки хибриди не се доволни за некои генетичари кои континуирано се почесто го модифицираат генетскиот код на природата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1