Tag Archives: кревет

Третина од дамите признаваат: Поранешните во кревет се подобри од мажите

И покрај тоа што жените се свесни дека со поранешните партнери сексуалниот живот им бил подобар, истите воглавно не жалат што тој не им станал животен партнер, затоа што сопружниците имаат друг квалитет како верност, лојалност, и татковска љубов.

______________________________________________________________________________________________________

Кревет отпорен на земјотрес- може да издржи 65 тони

Јапонската компанија „Shinkosanqyo“ го исфрли на пазарот својот нов изум, кревет отпорен на земјотрес, кои може да издржи 65 тони рушевини.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1