Tag Archives: krvarenje

Главни причини за крварење меѓу два циклуса

На многу жени им се случило на долната облека да забележат капка крв, иако не е време на циклус. Науката вели дека има четири најчести причини, зошто жените крварат помеѓу два циклуса.

______________________________________________________________________________________________________

Девојче во Бугарија искрварило до смрт за време на месечниот циклус

15 годишно девојче од ромска националност во Бугарија искрвари до смрт Поради обилно крварење во текот на месечниот циклус кое траело цели 12 дена. Починало во болница.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1