Tag Archives: latas

Латас оди во професори – нов уредник на ,,Вечер,, Ивона Талевска

Драган Павловиќ се повлекува од главен уредник во весникот Вечер, за да предава на Европскиот универзитет. Останува уредник  во Сител, а во Вечер ќе ја има функцијата политички уредник.

______________________________________________________________________________________________________

Базенот Бисер се затвори – закупецот обвинува Латас не преболи што јас го имам базенот

Според официјалниот профил на фејсбук на ,,базен Бисер,, закупецот го обвинува новинарот Латас за затварањето на базенот.  

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1