Tag Archives: lazen

Глумел пилот – возел патници низ Европа – го уапсиле дури по една година

Како на филм – италијанот Андреа Сирло се преставувал како пилот – дури имал и пилотска униформа и фејсбук профил каде објавувал случки од ,,пилотирањето,,

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1