Tag Archives: lebarki

Не ги убивајте лебарките, може да ви го спасат животот! (Видео)

Конечно и тие да бидат за нешто корисни, кошмарот на секоја домаќинка – лебарките. Најновите истражувања велат овие гадинки се можеби најголемото откритие во методите за справување со кризи предизвикани од земјотреси, пожари, хемиски напади.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1