Tag Archives: леваци

Кај леваците мозочната функција се развива во спротивната страна од мозокот

Мотивацијата е она што не стимулира да се приближиме или оддалечиме од физичките и социјалните потиснувања и претставува основна градбена единица на човековите емоции.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1