Tag Archives: licitacija

Порше – Ка Дис / Порше – Ка Дис – 3 аукција на МВР и уште не е јасно што ќе возат полицајците?

На повторената електронска аукција, според неофицијалните информации на Сител, Порше Македонија е компанијата која понудила најниска цена за околу десет милиони денари.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1