Tag Archives: лимон

Ќе се чудите што се може да исчистите со лимон!

Од дезинфекција на микробрановата печка до чистење на канти за ѓубре како и полирање на лажици и виљушки. Лимонот е вистински шампион кога станува збор за чистење низ дома! Еве како се може да го искористите!

______________________________________________________________________________________________________

Козметичко средство, лек и природен дезифициенс: 30 начини на кои може да го употребите лимонот

Дали знаевте дека древните Еѓипќани верувале дека лимонот има делотворна заштита против разни отрови и дека неодамнешните истражувања го потврдиле ваквото верување.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1