Tag Archives: lina

Фото: Баба Лина од Струмица наполни 103 години

Си дочека внуци и паравнуци. Лина има син и три ќерки, девет внуци и единаесет пра-внуци. Животот му го должи на Бога, бидејќи секое утро и вечер пеела молитви.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1