Tag Archives: llista

Македонија високо на листата по одлив на мозоци

Според светската листа на одлив на мозоци Македонија е една од земјите со најголем процент на високообразувани кадри кои си заминуваат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1