Tag Archives: lotarija

Сакате да живеете во Америка – почна лотаријата за ,,Green card,,

Секоја година милиони луѓе се пријавуваат на лотаријата за зелена карта – односно извлекување за добивање дозвола за постојан престој во САД.

______________________________________________________________________________________________________

Измама вредна 8 милиони долари – Деца учете технологија!?!

Студентите на универзитетот по технологија во Масачусетс откриле математичка формула како да ја измамат лотаријата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1